Maria Bronemo Leg. Kiropraktor


Maria utbildade sig till Dr. of Chiropractic vid Anglo European College of Chiropractic i England. Tog examen 1990, gjorde därefter sin allmäntjänstgöring i Umeå och erhöll legitimation 1991. Har sedan dess arbetat i egen klinik i Umeå.

Maria har kontinuerligt vidareutbildat sig sedan examen 1990 och under de senare åren har hon intresserat sig för kurser inom pediatrik (barnbehandling) /behandling av gravida.

Maria är gift och har 2 barn. På fritiden följer hon gärna med barnen på sina aktiviteter. Sportar själv främst i motionsspåret eller i slalombacken. Att vara kiropraktor är ett fantastiskt yrke med stora möjligheter att få hjälpa människor till ett friskare och bättre liv.

Lars Bronemo, M.Sc., Leg. Kiropraktor


Lars utexaminerades från AECC, England, 1987. Arbetade 1 år (87-88) på Kalstads Kiropraktorklinik. Har sedan 1988 arbetat i egen klinik i Umeå. Lars återvände senare till England för vidareutbildning.

Denna utbildning bestod av rehabiliteringsmedicin samt neurologi med biopsykosocial inriktning. Ã…r 2000 tog Lars sin Masters examen i Clinical Chiropractic från universitetet i Portsmouth. Lars har 2 barn och sambo samt gillar att träna på sin fritid.

Vår målsättning med kiropraktisk behandling är att ge dig bästa möjliga förutsättningar till bättre hälsa samt livskvalitet. Du kan komma till oss på Umeå Kiropraktorklinik med akuta såväl kroniska rygg- samt nackbesvär eller i förebyggande syfte. Vi är kvalitetssäkrade via Kvalprak.